понеделник, 16 юли 2012 г.

Тенденции в дизайна на плочки за баня


плочки
Плочки

Най-новите тенденции в дизайна на банята и по точно на  плочките за баня могат да бъдат обобщени в една дума: Вълнуващи!

 Много често  най-пренебрегваната стая в къщата е именно банята.


От блещукащите стъклени мозайки на дълга, голяма правоъгълна естествен камък, всичко отива в днешните плочки за баня:
Стъклени плочки за баня, използвани на игрални стени, като splashbacks или като акценти добавите въздушен на сложни забавно в банята. Те се предлагат в почти безкрайно разнообразие от цветове, текстури и облицовки. Стъпка в синя стъклена душ заграждение и тя се чувства като сте като се потопите в тропическа лагуна. Създаване на художествена мозайка в ярки цветове и да превърнат вашата баня в Галерията за модерно изкуство. Възможностите са безкрайни.

плочки
плочки
Металните плочки за баня "Tres шик" точно сега и за добра причина: изберете от неръждаема стомана плочки за модерен, градски вид, медни плочки за една по-традиционна баня или метален поглед плочки в цветове, за да допълват цветовата схема на вашата баня. Металните плочки за баня са интересен и атрактивен промяна от плоски листа от неръждаема стомана или мед, която се отвори света на възможности за дизайн.

Естествен камък и изкуствена каменни плочи могат да бъдат използвани самостоятелно или в комбинация с други плочки, за да се създаде атмосфера за гостите на спа или горещи извори в банята си. Можете да избирате между големи квадратни плочки формат, издължени правоъгълни керемиди и дори камъче плочки.
Най-новите тенденции в моделите на плочките на терасите

С такова голямо разнообразие от форми и размери, които да избирате, можете да получите наистина креативни, когато можете да си плочки за баня. Ако решите неутрални цветове, но не искате вашата баня да изглежда скучно, създават характерен вид, чрез полагане на правоъгълни плочки в рибена кост модел. Желаете ли сте имали прозореца на банята? Защо не създадете една функция стена, като или въвеждане в експлоатация на сложен оцветяват стъкло ефект прозорец със стъклени плочки на функция стена. Един добър доставчик на плочката във вашия район ще бъде в състояние да ви помогне с идеи.

Умно, плочки могат да направят банята ви да изглежда по-дълъг или по-висок. Има ли вашата баня изглежда тесен между душ екрана и стената? Поставете дълги, правоъгълни плочки цялата дължина на ваната и пространството ще "чудо" се появяват много по-широк. Има ли вашата задната стена изглеждат твърде кратък? Поставете правоъгълни плочки на ръба и тя ще се появи, да бъде по-висок.

Банята плочки ще бъдат един от най-преобладаващите черти в банята си, но те не са единственото нещо, което да се съсредоточи върху. Перфектната баня се състои от комбинация от плочки, тела, аксесоари за баня, бои цветове, осветление и други детайли. Започнете с цялостната си визия за вашата баня и след това да вземе подход "стъпка по стъпка, за да направите вашия визия в реалност. Разбира се, вие трябва да вземете бюджет предвид също, но ще се изненадате колко много можете да направите дори и с ограничен бюджет. Проверете нашата HI статия Страници, как да се даде на вашата баня Пълна промяна за съвети за ремонти бюджетни баня.

1 коментар:

  1. сменихме си плочки за баня наскоро и накрая изборът на вид и на подходяща цена беше решаващ, а не цветът. маргарита

    ОтговорИзтриване